«بهروز ندايي» از هتل، هتلآپارتمان، رستوران، قهوهخانه سنتي، کافيشاپ، پيست دوچرخهسواري، پيست اسبسواري، واحدهاي کوچک تجاري، کمپينگهاي اقامتي و مجتمعهاي آبدرماني به عنوان مهمترين زمينههاي سرمايهگذاري در اين منطقه نام برد.
او تصريح کرد: برنامه زمانبندي براي بهرهبرداري از اين منطقه نمونه نيز در سه برنامه کوتاهمدت تا سال 1391، ميانمدت تا سال 1397 و بلندمدت تا سال 1404 پيشبيني شده است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اردبيل افزود: ميزان سرمايهگذاري مورد نياز در منطقه نمونه قوتورسويي 500 ميليارد ريال برآورد شده است.
او از توزيع جاذبههاي گردشگري با قابليتهاي محيطي در سطح شهرستان، توجه به کوهستان سبلان و حياتوحش آن به منظور توسعه فعاليتهاي گردشگري، شناسايي بيشتر جاذبههاي محيطي منطقه به منظور توسعه فعاليتهاي گردشگري و معرفي نقاط ييلاقي در فصل تابستان به منظور توسعه منطقه گردشگري به عنوان قابليتها و فرصتهاي قابل بررسي در اين منطقه نام برد.
«ندايي» با بيان اينکه امکان توسعه ورزشهاي زمستاني در منطقه وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به وجود چشمههاي آبمعدني در منطقه و رودخانههاي دائمي و چشمهها و آبشارهاي موجود امکان افزايش جذب گردشگر در منطقه وجود دارد.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي استان اردبيل با بيان اينکه اين منطقه هماکنون فاقد سرمايهگذار است، اظهار کرد: با اجرايي شدن اين طرح ميزان اشتغال در منطقه حدود 50 درصد افزايش پيدا ميکند.
/115
انتهای پیام/